2 manieren om je tuin sfeervoller te maken

De tuin is de plek om even lekker tot rust te komen na een lange dag op pad of een werkdag. Helemaal in de lente en de zomer is het lekker om even in de tuin te zitten. Wat dit nog beter maakt is een gezellige tuin. Er zijn veel manieren om wat extra sfeer in je tuin aan te brengen. In deze blog geven wij je tips om je tuin gezelliger te maken zodat jij deze zomer fijne avonden kan beleven in jouw tuin.

Verlichting

Zoals je waarschijnlijk wel weet bepaald licht voor een groot gedeelte de sfeer. Dit geldt dus ook voor in de tuin. Als je opzoek bent naar een sfeervolle tuin is het slim om te beginnen bij je tuinverlichting. Denk bijvoorbeeld aan lichtspotjes in de buurt van het terras of kaarslicht op de tafels. Het combineren van spotjes en kaarslicht kan al een heel groot verschil maken voor de sfeer die jouw tuin uitstraalt. Verlichting tussen planten en in de buurt van komen geeft ook een mooie effect. Ga op zoek naar voorbeelden op het internet en ga dan na welke verlichting bij jouw tuin past.

Tuinhaard

Dit is iets waar niet meteen iedereen aan denkt maar ook in de tuin is een haard een erg goede manier om sfeer te creƫren. Zo zijn er verschillende soorten haarden beschikbaar. Ga je voor een gashaard of stook je liever zelf? Wat is er nou beter dan een avondje in de tuin met vrienden genieten naast een vuurtje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *