Altijd een perfect gazon in de tuin

Niets zo mooi in je tuin als een groen gazon wat perfect onderhouden is, in combinatie met mooie bloemen en planten is dit de droom van iedere tuinbezitter. Het onderhouden van je gazon kun je natuurlijk doen met een Gardena grasmaaier, maar welke moet je nemen en is eenvoudig om mee te werken. Naast dat je een mooi gazon wilt hebben, kies je toch ook voor de makkelijke weg zodat er genoeg tijd overblijft om te genieten van je mooie tuin.

Gardena grasmaaier

Soorten maaiers 

Voor iedereen is er wel een geschikte Gardena grasmaaier te vinden, heb je weinig tijd maar wil je wel een mooi gazon dan is een robotmaaier uitermate handig. Deze maaier maait het gazon zonder problemen, stopt netjes als die een belemmering tegenkomt. Stel de hoogte in van het gras en alleen gras wat te hoog is wordt gemaaid. Wil je het met de hand doen in je vrije tijd dan is een kooimesmaaier een goede maaier, de cilinder maait tijdens het draaien en na korte tijd heb je een prachtige stuk gras. 

Gardena grasmaaier

Roterende gazonmaaier

Het gebruik van een roterende gazonmaaier is eigenlijk ideaal, omdat je geen trimmer nodig hebt om de randen te doen is dit een perfect Gardena grasmaaier. Ze zijn sterk, werken niet op benzine maar op elektriciteit. Stekker in het stopcontact en je kunt naar hartenlust je gazon weer onderhouden. Omdat de maaier krachtig is heb je geen last van pijnlijke armen en benen, omdat je te veel kracht nodig hebt om het gras te kunnen maaien.