Bescherm de vloer in je tuin met deze tips

Je kent het wel: heb je net een mooie nieuwe (tuin)vloer laten leggen, zie je opeens een beschadiging in je mooie nieuwe keramische tuintegels van https://www.123sierbestrating.nl/! Je wilt je tuin natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden, zeker nadat je onlangs een nieuwe vloer hebt aangelegd. Maar hoe doe je dat; hoe bescherm je de vloer van je tuin? Onderstaande tips helpen je een eindje op weg.

Tuintegels met een extra laag

Wist je dat er speciale tuintegels bestaan met een extra laagje? Dit zijn tegels die specifiek in de tuin horen en zijn voorzien van een beschermende laag. Deze laag houdt vocht, viezigheid en een teveel aan zonlicht tegen.

Viltjes voor buiten

Je kent vast de viltjes die je onder meubels legt zodat de vloer niet beschadigd. Deze viltjes zijn ook te krijgen voor meubels die je buiten plaatst. De stoelpootdoppen zijn gemaakt van rubber en beschermen je vloer tegen het krassen van meubels. Bovendien staan je meubels zo een stuk steviger in je tuin.

Houd de vloer goed schoon

Niet alleen de vloer in huis, maar ook de buitenvloer dien je goed schoon te houden. Bescherm de vloer allereerst door middel van een olie, beits of verf. Vervolgens is het van belang dat je de vloer goed onderhoudt. Vuil dat op de vloer blijft liggen, zoals steentjes, zand en takjes, kunnen ervoor zorgen dat er beschadigingen ontstaan aan de vloer. Houd de vloer dus schoon met een zachte bezem, zodat je de vloer er niet mee beschadigt. 

Ook is het goed om je terras eens in de zoveel tijd goed af te spoelen. Daarna ziet je vloer er weer als nieuw uit! Wil je je vloer goed schoonhouden, dan doe je er goed aan om je aan bovenstaande tips te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *