De tuin uit je dromen

Laat je de aanleggen dan verwacht je dat het eindresultaat een unieke tuin is waarvan je altijd al gedroomd hebt, prachtige bestrating in combinatie met mooie bloemen en planten. Maar minstens zo belangrijk is het ontwerp van je tuin, praktisch ingericht met een reden. Welke wensen je ook hebt op tuingebied, Hovenier Friesland maakt precies de tuin die je wenst. Een prachtig terras met eventuele grindpaden, het groen en de planten kunnen bestaan uit vaste planten of bloemen die alleen voor een zomer staan. Maar ook het plaatsen van een terrasoverkapping is natuurlijk mogelijk.

Schuttingen en vlonders

Bij een prachtig aangelegde tuin hoort natuurlijk ook een mooie schutting, Hovenier Friesland kan deze ook voor je plaatsen. Maar ben je meer weg van een groene schutting die is gecreëerd van planten, dan is dit ook mogelijk. Tegenwoordig wordt er ook veel gebruik gemaakt van een houten terras of vlonder, heb je de luxe dat je aan het water woont dan is een vlonder een uitstekend idee. Heerlijk om in de zomer te genieten aan het water van dit luxe gevoel, eventueel meerdere verdiepingen kunnen ook worden gemaakt in het vlonder.

Hovenier Friesland

Perfecte grasmat

Een tuin kan prachtig aangelegd zijn, toch is het grasveld ook een van de belangrijkste thema’s van je tuin. Hovenier Friesland is ook de specialist als het gaat om het aanleg van je gazon, maar ook voor het onderhoud van je tuin. Wil je het hele jaar genieten van de prachtige kleuren in je tuin, inclusief je gazon dan is de aanleg van kunstgras ook mogelijk door de hovenier. Wil je altijd een goed onderhouden tuin en daarvan genieten, dan kun je de tuin laten onderhouden door miedemahoveniers.nl. Hierbij wordt het grasveld keurig onderhouden, snoeien van bomen, onkruidbeheersing en de bestrating onderhouden en schoonhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *