Een liefde voor feesten!

Ik hou enorm veel van feesten. De gehele sfeer, muziek, het dansen, noem maar op! Ik vind het allemaal echt geweldig en ga daarom het liefst elk weekend naar feesten. Toch heb ik ook wel voorkeur voor welke feestjes ik het leukst vind. In deze blog heb ik daarom drie van mijn favoriete feesten op een rij gezet, met uitleg erbij waarom ik deze (soorten) feesten zo leuk vindt. Gewoon even een blog die leuk is om te lezen, maar er zitten ook tips in verstopt voor een goed feest. Kan jij deze tips eruit vinden? Lees snel de blog hieronder! 

Bedrijfsfeesten 

Allereerst ben ik echt een enorme fan van bedrijfsfeesten. En dan vooral de personeelsfeesten die over het algemeen worden georganiseerd als bedankje voor de werknemers. De werkgever wil hiermee de werknemers bedanken voor hun harde werk binnen het bedrijf en dit wordt vaak enorm gewaardeerd. Daardoor is de sfeer die op een personeelsfeest hangt altijd enorm vrolijk en positief! En daar hou ik van. Zelf heb ik een aantal keer personeelsfeesten bijgewoond die door de werkgever waren georganiseerd via fundustry.nl, en deze feesten waren altijd een groot succes. En dit is gelijk een tip voor werkgevers die geen tijd hebben om de hele organisatie van een personeelsfeest op zich te nemen; fundustry.nl kan alles voor je regelen, je hoeft alleen maar je wensen door te geven. 

Barbecues

Mijn op één na favoriete feestjes zijn zonder twijfel zomerse barbecues! Ook hier heeft dat weer te maken met de positieve en vrolijke sfeer die er op deze barbecues hangt. Zelf ben ik ook niet vies van een aantal barbecues te organiseren, en dit is eigenlijk ook helemaal niet zoveel werk. Tips die ik heb voor het organiseren van een succesvolle barbecue zijn vooral genoeg rose in de koelkast, lekkere zitplekjes door de hele tuin en iedereen wat mee laten nemen voor op de barbecue. Zo heeft iedereen wel iets wat hij of zij lekker vindt op de barbecue, hoef je geen rekening te houden met of iemand vegetarisch of vegan is en doe je ook nog eens inspiratie op voor barbecuegerechten. 

Diners 

Tot slot ben ik een enorme fan van uitgebreid dineren, en hierdoor ook automatisch van grote diners. Omdat dit veel meer werk is om te organiseren, geef ik niet zo vaak een diner voor familie en vrienden. Ik bewaar dit meestal voor speciale gelegenheden, want zo hou je dit ook bijzonder. Maar natuurlijk kan je ook als je een diner wil organiseren dit uitbesteden aan een restaurant of cateringbedrijf. Toch is zelf organiseren wat mij betreft veel leuker! En een goede tip voor het organiseren van een diner is om (dit bespaart enorm veel werk) je servies te huren. Het servies kan dan gewoon weer vies terug in de kratten en naar het verhuurbedrijf en hoeft niet afgewassen te worden