Een urban jungle in jouw huis

Groen in huis halen is natuurlijk wat je wilt. Het is heerlijk om bloemen en planten in huis te hebben. Dat groen, dat vrolijkt natuurlijk gelijk een beetje op. Dus laten we onze kamers vol stoppen met mooie binnenplanten.

 

Planten in de woonkamer

Mooie grote kamerplanten, het is een prachtig gezicht natuurlijk. En wanneer je in de woonkamer een paar mooie binnenplanten neer zet, zorg je er natuurlijk ook gelijk voor dat je een mooie huiselijke en vooral ook serene uitstraling krijgt. En het geeft natuurlijk ook gelijk wat kleur in de ruimte. Want wanneer jij vooral van de rusitge kleuren bent of het allemaal zo minimalistisch mogelijk wilt houden, dan is het op fleuren van de ruimte met planten en bloemen natuurlijk een ideale uitkomst. Want dat maakt het allemaal nog mooier. 

 

Planten in de keuken

Tegenwoordig leven veel mensen ook in hun keuken en is ook de keukentafel een mooi onderwerp van de dag en besteed je toch veel tijd hier. Vooral natuurlijk ook wanneer je gaat eten en wanneer je dan toch even tot rust wilt komen voordat je neer ploft op de bank om te beginnen aan je favoriete serie of televisie programma. Dan is het ook leuk wanneer je de keuken kan opfleuren met planten of bloemen. Zo haal je wat meer sfeer in deze ruimte en kan je genieten van de heerlijke geur, het beetje extra zuurstof en natuurlijk de rust die het uitstraalt. En zo ook, ziet het er natuurlijk super leuk uit wanneer je planten in de keuken hebt staan. Dan lijkt het net alsof het gehele plaatje klopt.

 

Planten in de badkamer

Veel mensen denken hier niet aan, vooral omdat de badkamer een vochtigere plek is dan bijvoorbeeld de keuken of de woonkamer. Maar ook hier kunnen prima planten staan. Let er dan wel op dat je bijvoorbeeld planten pakt die tegen wat meer vochtige ruimtes kunnen. Maar dan krijg je wel gelijk een wat chiquere uitstraling in de badkamer. En dat is soms wat je wilt. Een kleine spa bij je in huis. Heerlijk is dat toch?

 

Planten in de slaapkamer

En als laatste, de slaapkamer. Een oase van rust moet het worden. En daar kunnen planten en bloemen bij helpen. Zo heb je net dat beetje meer zuurstof in de kamer om heerlijk mee in slaap te vallen. Heb jij al planten op de slaapkamer staan? Het hoeven natuurlijk geen hele bossen te zijn, maar een mooie grote kamerplant in de hoek van de kamer met een kleedje, een krukje en misschien nog een mooi schilderijtje. Dat maakt dan toch deze ruimte helemaal af?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *