Hoe je geen last meer hebt van muggen

Iedere zomer is het weer zo ver. Die vervelende muggen die je uit je welverdiende nachtrust houden. Dat gezoem om je oren, muggenbulten over heel je lichaam. Om stapelgek van te worden! Toch doen we er zelf te weinig aan om te zorgen dat we geen last meer hebben van muggen. Maar hoe zorgen we er nu voor dat die overlast wordt beperkt tot een minimum? We vertellen je er graag meer over.

Insmeren

Er bestaan allerlei middeltjes die je op je lichaam kan smeren om de muggen te weren. Het nadeel is alleen dat je jezelf waarschijnlijk ook vind stinken. Dit is in mijn ogen ook niet de allerbeste oplossingen. Het is wel een hardnekkige oplossing. Maar er zijn veel betere opties!

Geurtjes

Je hebt daarnaast ook allerlei geurtjes die je in je kamers kan spuiten. Zelf heb je hier eigenlijk geen last van, gelukkig maar. Dus dat is wat ons betreft een prima oplossing. Alleen heb ik zelf nooit gemerkt dat dit heel goed werkt. Die vervelende muggenbulten kwam er toch wel!

Licht

Kwamen de muggen nu op licht af of niet? We merken dat mensen veel last hebben van muggen als ze een vijvertje hebben of bij het water wonen. Juist dan is er een hardnekkige oplossing nodig. Laat je licht en ramen niet constant open staan. Zorg voor verkoeling door middel van een airco. Maar het allerbeste is de volgende oplossing!

Klamboe

De goede oude klamboe blijft het beste werken. Waarschijnlijk heb je er nu geen een in huis maar heb je er vroeger wel onder gelegen. Iedereen herinnert zich dat vast nog. En toch zien we een dalende trend in klamboes. Maar, de klamboe maakt zijn opmars. Want steeds meer mensen missen deze klamboe. Tegenwoordig kan je een hele mooie klamboe online kopen. Kijk gerust eens op deze shop en ontdek de vele voordelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *