Hoe je ruimte kunt besparen met onderschuifbedden

De zomer begint er weer aan te komen! Dat betekent dat het weer tijd is voor de grote lenteschoonmaak. Opruimen zelf is misschien niet zo heel leuk, maar het geeft altijd een heerlijk fris gevoel. Je weet waar alles ligt, de onnodige spullen zijn weer weg en alles is netjes opgeruimd. Het probleem is alleen vaak dat je te weinig ruimte hebt voor al jouw leuke spulletjes. Hoe je dat oplost? Onderschuifbedden gaan je helpen!

Wat zijn onderschuifbedden?

Onderschuifbedden zijn eigenlijk hele gewone bedden. Ze hebben echter een geheimpje. Onder het bed zit namelijk wat ondergeschoven. Dit kan opbergruimte zijn voor spullen, of een plek om een logeerbed te hebben.

Wanneer je weinig ruimte hebt om kasten neer te zetten, is een onderschuifbed een ideale oplossing. Er zit veel ruimte onder jouw bed, wat je nu misschien helemaal niet gebruikt! Zonde eigenlijk. Natuurlijk kun je ook bakken en tassen onder jou bed zetten. Dit ziet er alleen ene beetje rommelig uit. Daarnaast is het lastiger om te pakken als je het nodig hebt. Bij onderschuifbedden is dit geen probleem. Het is een mooie manier om netjes en overzichtelijk jouw spullen op te bergen.

Verschillende soorten onderschuifbedden

Onderschuifbedden heb je in verschillende soorten. Voor elk huis en elk doel is er een onderschuifbed beschikbaar. Zo heb je ook onderschuifbedden waarbij er een bed wordt ondergeschoven. Dit is handig als je regelmatig een logé hebt. Ook deze komen in verschillende soorten. Zo heb je een onderschuifbed die je kan uitklappen, zodat je van een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed maakt. Daarnaast zijn er ook onderschuifbedden waarbij je twee losse bedden hebt.

Naast het tweede bed, zijn er ook onderschuifbedden met meerdere lades. In deze laden kan je bijvoorbeeld schoenen, speelgoed en nog veel meer in doen! Je zult je verbazen over hoeveel spullen je er in kwijt kunt.

Niet genoeg ruimte voor linnengoed?

Heb je geen ruimte om allerlei verschillende dekens op te bergen? Dan is het handig om één dekbed te hebben die geschikt is voor zowel de winter als de zomer. Een 4 seizoenen dekbed is ideaal voor als je het koud hebt in de winter en warm hebt in de zomer. In de winter is de deken warm genoeg en in de zomer is het lekker verfrissend.

In de zomer wordt het ‘s nachts warmer. Voor een goede slaapkwaliteit is het belangrijk dat je het niet te warm of te koud hebt. Daarom is een seizoenen dekbed hier geschikt voor. Daarnaast is het belangrijk dat de deken goed ademt.  Dit is vooral in de zomer belangrijk. Gelukkig voldoet het 4 seizoenen dekbed hieraan. Je hebt het warm genoeg, niet te warm en de deken ademt goed door. Zo kun je het hele jaar door genieten van dit dekbed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *