HOLLAND HEKWERK VOOR U

Zowel zakelijk als particulier bent u bij Holland Hekwerk aan het juiste adres voor uw eenvoudig tuinhekje of een complexe elektrische combinatieschuifpoort.

SCHUIFPOORTEN

Wilt u een hekwerk plaatsen rond uw bedrijfsterrein en er moet veel ruimte worden overbrugd? Dan heeft u verschillende uitstekende keuzes in schuifpoorten in hoogwaardig staal, aluminium beplating en/of houtvulling. Ze zijn sterk en stabiel, weerbestendig en hebben een strak en moderne uitstraling.

Afhankelijk van de te overbruggen doorgang, variëren de mogelijkheden van:

  • Schuifpoort Budget (doorgang 250cm-500cm);
  • Schuifpoort Economy (300cm – 700cm);
  • Industrieschuifpoort (>700cm).

U heeft de keuze in functionele en stijlvolle handbediende en elektrische schuifpoorten in staal. Voor de uitvoering kunt u kiezen voor spijlenvulling, dubbelstaafmatvulling of beplating. Of ga voor houtvulling voor een natuurlijke look.

Daarnaast kunnen de spijlen rond of vierkant zijn, met rechte of afgeschuinde bovenkant, ter extra beveiliging. Kunt u de  gewenste afmeting, kleur of model niet op de website vinden? Neem dan contact op.

DUBBELSTAAFMAT

Niet voor niets is de dubbelstaafmat hekwerk een van de populairste. Niet alleen heeft de dubbelstaafmat een elegante en strakke uitstraling en is inbraakpreventief, het is ook de meest voordelige hekwerksoort, met een lange levensduur. Het duurzame hekwerk komt in verschillende hoogtes en kleuren, voor elke toepassing een oplossing. De dubbelstaafmat wordt getypeerd door zijn raster van 3 stalen staven: 2 horizontaal en 1 verticaal. Hierbij kunnen verschillende staafmaten worden geleverd.

Kunt u de gewenste afmeting, kleur of model niet op de website vinden? Neem dan contact op.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten verschillen per situatie en per hekwerk. Een op maat gemaakte offerte aanvragen is de beste manier om te achterhalen hoeveel alles gaat kosten. Indien gewenst kunt ook u het hekwerk laten monteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *