Ideaal voor in de zomer: deurvastzetters!

In de zomer is het altijd heerlijk om even in de zon te liggen of een boek in je tuin te lezen. Vaak is alleen wel het probleem dat je dan een klapperende deur hebt, waardoor jij je niet kan concentreren en je buren er zelfs last van kunnen hebben. Een deurvastzetter is daarvoor een ideale oplossing. Toch kent een deurvastzetter nog veel meer voordelen, die gaan wij jou gauw vertellen!

Waarom een deurvastzetter?

Waarom zou je nu eigenlijk voor een deurvastzetter kiezen? Een deurvastzetter lost veel irritaties en problemen op. Zo heb je geen last van een dicht- en openslaande deur, waardoor de deur en sluiting langer meegaan en jij in alle rust en concentratie in de tuin kan werken of een boek kan lezen. Ook zullen de buren er geen last van hebben en kan jij, maar ook kinderen en huisdieren gemakkelijk het huis in en uit lopen. De deur kan je namelijk eenvoudig in de gewenste stand zetten. Verder kan je, als hij aan de deur gemonteerd zit, er niet over struikelen en bij een deurvastzetter met voetstift is het ook nog eens een voordeel dat de vloer niet beschadigd. Ook kan je de voetstift vervangen en de deurvastzetter eenvoudig reinigen. Door het vervangen van de voetstift hoef je niet een volledig nieuwe deurvastzetter aan te schaffen. Bovendien zijn deurvastzetters in diverse kleuren beschikbaar, zodat deze altijd bij jouw deur of interieur passen. Als laatste is het ook echt een must, aangezien het voorzien is van gebruiksgemak en een eenvoudige montage. Zo hoef je niet te bukken als je de deur vastzet en ontgrendelt vanuit de vastgezette positie

Ook voor buitendeuren

Een deurvastzetter is niet alleen voor binnendeuren, maar ook voor buitendeuren. Dit is dus ideaal voor in de zomer. Hiervoor moet je alleen wel kiezen voor Dictator deurvastzetters van RVS, aangezien deze tegen regen kunnen en de heavy duty deurvastzetters niet. Zo kunnen de deurvastzetters op de achterdeur gemonteerd worden, maar ook op de deur van je schuur of tuinhuisje. Handig als je even aan het klussen bent en continu spullen uit de schuur nodig hebt of even rustig in het tuinhuisje of op je balkon wilt zitten. Ook als je ‘s avonds even je deur open wilt zetten, zodat het huis afkoelt, is dat mogelijk. Wel is het dan handig om een hor voor je deur te hebben, zodat er geen vliegen en muggen binnenkomen. De deurvastzetter heeft dankzij de voetstift goed grip op alle soorten ondergrond. Deurvastzetters zijn er zelfs met een stootuitslag van wel 200 mm, wat betekent dat hij tot 200 mm uitschuifbaar is. Als hij vies wordt door bijvoorbeeld regen of ander vuil van buiten, kan je hem ook gemakkelijk weer schoonmaken. Dit alles zorgt ervoor dat de Dictator deurvastzetter ideaal geschikt is voor buitendeuren op frisse, zomerse dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *