Ideeën voor tuinmeubelen: picknicktafel hardhout

Nu de zomer begint en we meer van onze tijd buiten doorbrengen, is comfortabel tuinmeubilair een must. Een paar vermoeide campingstoelen, vol gaten en met wankele poten, volstaan ​​niet als je de moeite hebt genomen om de rest van je tuin er ook zo uit te laten zien. Om optimaal van uw tijd buiten te kunnen genieten en uw tuin er op zijn best uit te laten zien, raden wij u aan te investeren in een aantal van onze prachtige tuinmeubelen.

Picknicktafel hardhout

Perfect voor barbecues, een picknicktafel hardhout brengt iedereen samen. U kunt wat tijd doorbrengen met vrienden en familie, zonder dat u halverwege de tuin hoeft te schreeuwen. Als u eenmaal een picknicktafel hardhout hebt gekocht, zullen uw buren, die rustig hun bloembedden water geven, niet gestoord worden door een enthousiast verzoek om de ketchup. De Forest Circular Houten Tuin Picknicktafel met Rugleuningen, gelegen op een gazon en met een theeservies op tafel. De Rowlinson 4ft Houten Tuin Picknickbank, gelegen op een gazon en met specerijen op de tafel.

Tuinstoelen en -banken

Misschien heeft u liever wat minder publiek en heeft de zitcapaciteit van een picknickbank niet nodig? Als dat zo is, waarom dan niet voor een paar stijlvolle tuinstoelen of een tuinbank? Houten tuinmeubelen zijn altijd een goede keuze; het is rustiek, tijdloos en past in elke tuin. De Forest Grizedale houten tuinstoel, gezeten op een terras, met struiken op de achtergrond. De Rowlinson zachthouten houten tuinbank, gelegen op een grasveld, met een hoed op de zitting, tennisrackets aan de zijkant en een boek eronder.

Rotan tuinmeubelen

Rotanmeubels zijn enorm populair bij onze klanten, omdat ze onderhoudsarm, lichtgewicht en duurzaam zijn. Rotan bankstellen en rotan eetkamersets ademen een eigentijdse stijl, zoals je kunt zien op de onderstaande afbeeldingen. De Rowlinson Bunbury Rattan Garden Patio Furniture Set, inclusief een bank, 2 stoelen en een tafel, gelegen op een patio.De Rowlinson Thornbury Corner Rattan Garden Table and Chairs Dining Set, gelegen op een patio, met borden, glazen en flessen wijn op de tafel.

Tuintafel en stoelen

Er is niets zo beschaafd als met het gezin aan tafel zitten voor een lunch in de buitenlucht, geserveerd op een stijlvolle tuintafel en stoelen, nietwaar? Als uw smaak wat ingetogener is dan de rotan meubelsets hierboven, hebben we ook iets voor u op voorraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *