Ken jij het merk Light en Living?

Ga je op zoek naar woonartikelen, dan is de kans groot dat je het merk Light en Living tegenkomt. Zoals hun naam al aangeeft, richten zij zich op het maken van verlichting. Dit Nederlandse merk begon ongeveer veertig jaar geleden met het maken van lampenkappen, maar in de jaren die volgden heeft Light en Living het assortiment uitgebreid naar complete lampen. Ze spelen met het ontwikkelen van hun verlichting altijd in op de laatste trends, waardoor je altijd trendy lampen bij hen kunt vinden. Wil je producten van dit merk kopen, dan kun je terecht bij Eigenstijl Wonen!

Veel keus bij Light en Living

Er zijn verschillende plekken in huis waar je lampen wilt plaatsen en iedere plek vraagt natuurlijk om een eigen soort lamp. Daarom maakt Light en Living:

  • hanglampen
  • tafellampen
  • vloerlampen

Zo kun je voor iedere plek in je woning een geschikte lamp vinden bij dit merk! Boven je eettafel wil je bijvoorbeeld graag het liefst een mooi hanglamp hebben. Zo blijft de tafel helemaal vrij en hou je daar alle ruimte voor je eten, borden, glazen en dergelijke. Met een vloerlamp is dat natuurlijk ook zo, maar dan krijg je het licht niet zo goed op de tafel. Een hanglamp hangt er mooi boven en zo zie je goed wat je doet! De tafellampen van Light en Living zijn dan weer heel geschikt om te gebruiken op een bijzettafel. Zo kun je ook de wat vergeten hoekjes in jouw woning mooi uitlichten en daar een mooie, sfeervolle plek van maken. Vloerlampen kun je heel goed gebruiken om de woonkamer sfeervol in het licht te zetten. En heb je een favoriete stoel waarin je graag de krant of een boek zit te lezen? Zet er een vloerlamp van Light en Living naast en je hebt genoeg licht om alles zonder problemen te kunnen lezen!

Sfeer

Dat het belangrijk is om licht in huis te hebben, dat spreekt voor zich. Maar wat ze zich bij Light en Living realiseren, is dat verlichting een belangrijke factor is in jouw interieur. In de eerste plaats omdat het licht dat lampen geven de sfeer bepalen. Fel en helder licht geeft bijvoorbeeld een heel ander effect in huis dan gedimde lichten. Dat is dan ook een eerste punt om op te letten bij aankoop van lampen. Maar er is nog een manier waarop ze bijdragen aan jouw interieur en dat is met het ontwerp dat ze hebben. Je kunt kiezen voor strakke moderne ontwerpen of juist voor een meer rustieke uitstraling. Ook op die manier beïnvloedt de lamp jouw interieur. Bij Light en Living vind je veel verschillende ontwerpen, dus ook zeker eentje dat jou bevalt! En heeft je lamp een lampenkap, vergeet dan ook het effect daarvan niet. De vorm van de kap bepaalt hoe het licht zich verspreidt, dat is dus ook echt een punt om rekening mee te houden! Ben je uitgekeken op de lamp, vervang dan eens de lampenkap en je hebt een heel andere uitstraling! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan bij Eigenstijl Wonen eens de ruime collectie van Light en Living!

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *