Kracht met de Somfy buismotoren

Rolluiken bieden in de zomer koelte in huis en in de winter warmte. Zo hoef jij je bij hoge temperaturen geen zorgen te maken dat het in huis te warm wordt. Je doet de rolluiken naar beneden en verzekerd van het feit dat het in huis wat koeler zal zijn. Tevens zorgen rolluiken voor een goede nachtrust. Jouw slaapkamer is volledig donker en beschermd tegen warmte en licht. Zo kan je een rolluik handmatig bedienen maar ook elektrisch. Met de Somfy buismotoren ben jij verzekerd van kracht en kwaliteit.

Somfy buismotoren

Bescherming van de rolluiken

Wanneer jij rolluiken in huis hebt die elektrisch zijn, dan verwacht je ook dat dit werkt én blijft werken. Het kan natuurlijk voorkomen dat het na verloop van jaren verzwakt en zelfs kapot gaat. Maar officieel zou je het jaarlijks moeten onderhouden en dan kan je er lang van profiteren.

Somfy in de geschiedenis

De Somfy buismotoren worden al meer dan vijftig jaar geproduceerd. Ieder product wordt streng gecontroleerd om de kwaliteit te handhaven. Sinds 1969 is dit bedrijf al bezig om het voor de huishoudens eenvoudiger te maken. De rolluiken handmatig bedienen is verleden tijd geworden. Somfy heeft zich de afgelopen jaren sterk weten te ontwikkelen en blijft dit ook doen. Hierdoor kan jij als klant profiteren van de kwaliteit en kracht.

Het prettige van Somfy buismotoren is dat hij direct detecteert wanneer er een obstakel tussen komt. Gebeurt dit, dan zal hij direct stoppen en de veiligheid waarborgen. Ook tijdens de winterperiode kan je deze motoren gerust gebruiken. Is er namelijk een lamel bevroren en heb je dit zelf niet gezien? Ook dan zal hij stoppen om de kwaliteit te waarborgen!

Somfy buismotoren

Somfy heeft zich weten te onderscheiden in twee producten:

  • Somfy RTS buismotor
  • Somfy io-homecontrol

Beide zeer efficiënt en handig in gebruik. Dankzij de eigenschappen kan jij zorgeloos jouw rolluiken omlaag of hoog doen. Het belangrijkste om te weten is de afmeting van jouw rolluik. Hierop dien je de Somfy buismotoren af te stemmen. Is jouw rolluik namelijk te groot, dan zal de buismotor de kracht niet aan kunnen. Zonde want kwaliteit moet je immers goed behoeden.

Bij Sunstyle-zonweringen.nl ben je aan het juiste adres wanneer jij kwaliteit wilt hebben. Dit bedrijf is al vanaf 1998 actief in deze branche. Hierdoor hebben zij de nodige kennis en ervaringen opgedaan om jouw het juiste product te bieden. Overigens werken zij niet alleen met Somfy, ook Heroal behoort tot het assortiment.

Somfy buismotoren

Bij het vinden van de juiste motor kan je in het assortiment kijken van dit bedrijf. Mocht je het niet weten of het is niet duidelijk genoeg voor je? Dan kan je er gerust voor kiezen om contact op te nemen met de klantenservice. Zij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Geniet jij straks ook van een prachtige werkende rolluik met de juiste motor?