Kweektenten

Hou je je in je vrije tijd veel bezig met het kweken van fruit, groente of andere gewassen? Ben je veel te vinden in je moestuin en ben je op zoek naar nog meer uitdaging in het telen? Dan is een complete kweektent misschien wel wat voor jou. De kweektent is ideaal als je tropische gewassen wilt verbouwen. Tomaten, aubergines of komkommers zijn voorbeelden van gewassen die moeilijk te verbouwen zijn. Dit is met een complete kweektent verleden tijd. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van kweektenten, losse onderdelen of accessoires voor bij het kweken van gewassen. 

Compleet geleverde kweektent

Een complete kweektent biedt je alles wat je nodig hebt, zodat je meteen kunt beginnen met het kweken van gewassen. Inbegrepen bij het pakket zijn een metalen frame, een kunststof tent, ventilatie, bevestigingsmaterialen, een reflector, HPS of LED verlichting, een timer, bekabeling en nog veel meer. Het enige dat je nog nodig hebt voor het verbouwen van gewas is de aarde en potten. 

Bouw en installatie van kweektent

De installatie van een kweektent is heel eenvoudig. Je ontvangt bij het pakket namelijk een handleiding die volledig te volgen is. Daarnaast, mocht je er niet uit komen, zijn er talloze video’s op het internet vinden waarin de installatie ook compleet te volgen is. Ook zijn er veel communities online te vinden waarbij tips en ervaringen aan elkaar worden gedeeld. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk en die zullen je stap voor stap helpen bij de installatie van de kweektent. 

Interesse in een kweektent?

Heb je op onze site een kweektent naar jouw voorkeur gevonden? Of ben je op zoek naar een onderdeel van een kweektent? Bestel eenvoudig via onze website of neem een kijkje in onze Greensell winkel in Zwolle. Daar kun je ook ons vakkundige advies verwachten of inspiratie opdoen op het gebied van tropische moestuin of kweektenten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *