Niet meer afhankelijk van het weer

Wil je in de tuin zitten dan ben je in veel gevallen afhankelijk van het weer, bij regen kun je niet buiten zitten en ben je noodgedwongen verplicht om binnen te zitten. Maar dankzij Verasol voor tuinoverkappingen is dit verleden tijd, met de professionele overkappingen voor je tuin kun je zomer en winter optimaal genieten van de tuin. Stel je eens voor dat je met een glazen dak in de zomer naar de sterren kunt kijken, je haalt de romantiek ook in huis. Wil je een ander soort dakbedekking dan is dit ook mogelijk.

Verasol voor tuinoverkappingen

Ontwerp naar eigen wens

Het aanbod van Verasol bestaat niet alleen uit de drie modellen op de webshop, heb je andere wensen of wil je een geheel ander model dan is dit ook mogelijk. De specialisten van Verasol voor tuinoverkappingen kunnen ook maatwerk leveren. Jij geeft je wensen door en zij maken exact een model volgens jouw wensen. Hoe groot of hoe klein je terras ook is, voor iedere woning kunnen ze bij Verasol een prachtige overkapping realiseren die jarenlang meegaat.

Bekijk de mogelijkheden in de showroom

Een terrasoverkapping koop je niet zomaar van internet af, dat begrijpen ze bij Verasol ook. Je wilt graag ervaren wat voor materialen er worden gebruikt, voelen hoe het is om  onder een overkapping te zitten. De verschillende materialen voor het dak wil men ook graag zien, in de showroom van Verasol kun je ieder type zien. Hierbij zie je perfect het verschil tussen de materialen die zijn gebruikt en de vele mogelijkheden daarmee.