OFYR voor veelzijdige gerechten

In Nederland houden erg veel mensen van barbecue, zeker in de zomermaanden is de barbecue ontzettend populair. Op dit moment zijn er een aantal verschillende soorten barbecues. Zo zijn er barbecues op gas en op kolen. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om een OFYR barbecue aan te schaffen. Deze barbecue heeft een bakplaat rondom een vuurschaal. 

OFYR

Hoe werkt de OFYR?

Veel mensen zullen nog nooit van de OFYR barbecue gehoord hebben. Dit is niets om je voor te schamen, het wordt namelijk niet echt veel gebruikt. De OFYR barbecue is dus een bakplaat rondom een vuurschaal, deze techniek wordt ook wel à la plancha genoemd. Dankzij het hout in de kegelvormige vuurschaal ontstaat een mooi kampvuur. Naast dat je door middel van de OFYR barbecue heerlijk eten kunt bereiden, zorgt de OFYR ook voor erg veel gezelligheid. 

OFYR

De barbecue voor tijdens een feestje

Ben je van plan om binnenkort een feestje te geven? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om het eten voor dit feestje te bereiden op de OFYR barbecue houden. Deze kookplaat is ideaal om even bij te praten. Daarnaast kun je een lekkere gerechten voor grote groepen klaarmaken. Als je voor de grootste OFYR variant gaat kun je wel met 50 mensen tegelijk barbecuen. Daarentegen is het natuurlijk ook mogelijk om een kleiner feestje te organiseren. Of bijvoorbeeld met je familie een etentje te houden.