Prachtige natuurlijke schutting

Wanneer je een tuin hebt zit je niet te wachten op een betonnen afscheiding aan de straatkant of met de buren, je wilt toch een klein beetje een natuurlijk materiaal. Met een bamboe schutting heb je niet alleen een prachtige schutting, je hebt ook een natuurlijk materiaal. De schutting is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren, waar je ook van houdt je vind altijd wel een passende schutting voor je tuin. Ga je voor het gevlochten model, of voor de palen die halfrond zijn. Aan jou de keus om je tuin origineel en mooi te maken.

Privacy gewaarborgd

Wil je in de tuin zitten dan verwacht je wel een beetje privacy, het is vervelend als iedereen die langsloopt of de buren de hele dag op je vingers kunnen kijken. Met een bamboe schutting en dan het Giant model heb je daar geen last meer van, dit model is namelijk voor 95 zichtdicht. Tevens is de schutting lekker robuust en grof, mooi voor de wat grotere tuinen die toch een mooie natuurlijke schutting willen hebben. De palen die bij deze schutting worden gebruikt zijn breder dan de standaard modellen.

bamboe schutting

Zowel licht als donker bamboe

Of je nu van licht houdt of je vind donker mooi in je tuin staan, een bamboe schutting is zowel verkrijgbaar in een lichte als donkere uitvoering. De trendline schutting is vervaardigd van prachtige donkere bamboe palen van 35 tot 45 mm doorsnede, de palen zijn aan elkaar gekoppeld met zogenaamde spiezen die over de hele breedte doorlopen. Binnen kunnen deze schermen ook worden gebruikt als afscheiding, de naturel kleur is een prachtige natuurlijke kleur die nergens misstaat. Welke schutting je ook kiest, iedere schutting geeft je de privacy die je nodig hebt in je tuin om lekker te kunnen genieten zonder meekijken van buitenstaanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *