Redenen voor kantoorplanten

Als je ooit voor een kantoorplant of een andere kamerplant hebt gezorgd, weet je dat ze een genot kunnen zijn. Kantoorplanten kunnen een kamer frisser laten aanvoelen en een deel van het buitenleven naar binnen halen. Hun blad en kleur kunnen een aangename en rustgevende aanvulling zijn op elke ruimte. Maar misschien weet je ook dat het lastig kan zijn om een ​​kamerplant gezond te houden. Ze kunnen tenslotte niet alleen gedijen. Ze kunnen veel aandacht en zorg vergen. Als je overweegt om wat planten aan uw kantoorruimte toe te voegen, moet je rekening houden met elk van de volgende factoren voordat u een keuze maakt. Op die manier gooi je het arme ding een paar maanden later niet in de prullenbak!

Waarom wil je kantoorplanten?

Er zijn veel redenen waarom je een plant voor jouw kantoor zou willen kopen. Sommige mensen willen planten gebruiken om wat privacy toe te voegen aan een open ruimte. Of ze zijn misschien op zoek naar een plant voor uitsluitend esthetische doeleinden, bijvoorbeeld omdat ze een kamerontwerp proberen te volgen dat ze online hebben gezien met een botanische uitstraling. Misschien weten ze dat planten een rustgevende kwaliteit kunnen hebben en proberen ze een rustiger sfeer te creëren voor hun klanten of klanten.

Eenvoudige manieren om jouw kantoorbezoekers zich comfortabeler te laten voelen

Anderen willen gewoon een mooi levend wezen op hun bureau. Het verzorgen van een kleine plant en het zien groeien – soms jarenlang – kan een rustgevend ritueel aan je dag toevoegen en een beetje vreugde in een steriele kantoorruimte strooien. Duidelijk worden van de rol die je verwacht dat de plant op kantoor speelt, is een belangrijke eerste stap, omdat het zal bepalen waar je wilt dat de plant komt te staan ​​en hoe je verwacht dat deze eruit zal zien.

Gids voor kantoorplanten

Als je eenmaal weet waar je wilt dat kantoorplanten op kantoor “leven”, kun je een plant kiezen die mooi in de ruimte past en goed gedijt onder de omstandigheden (licht, vochtigheid, etc.) daar. Op basis van de locatie kunt u ook realistischer zijn over hoeveel tijd en energie je (of iemand anders van het personeel) realistisch kunt besteden aan de zorg voor de plant. Een plant die bijvoorbeeld in een gemeenschappelijke ruimte of in een hoek of op een vergadertafel staat, wordt eerder verwaarloosd dan een plantje dat op iemands persoonlijke bureau staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *