Snel resultaat met wietzaadjes van GoldSeeds

Samen met mijn vriend besloot ik toch maar eens het zelf kweken uit te proberen. Hij had hier al wel eens ervaring mee opgedaan, maar voor mij was het nog nieuw. Dit was eigenlijk een ideale situatie, omdat ik zo alvast wat achtergrond kennis had. Via via hoorden wij van GoldSeeds.nl die hoge kwaliteit wietzaadjes aanbieden.

Gold Seeds

Orienteren op de website

Toen wij de keuze hadden gemaakt om hier echt werk van te maken, zijn wij direct online gaan kijken bij GoldSeeds.nl. Wat wij daar zagen, hadden we absoluut niet verwacht. Er is namelijk een gigantisch aanbod, waar je hebberig van zou worden! Als leek is het misschien wat lastig te oriënteren op de website. Want hoe weet je nu precies welke zaden je moet hebben? Een groot voordeel vind ik de productomschrijvingen. Bij elk soort wietzaadjes staat vermeld wat de eigenschappen daarvan zijn. Zo is er bijvoorbeeld de “Big Bud” die bekend staat om grote toppen, makkelijk kweekbaar en snel oogstrijp. Omdat hij zo groot wordt, heeft deze plant wel extra ondersteuning nodig. Zo kun je dus precies een keuze maken welke plant voor jouw omgeving echt geschikt is.

Gold Seeds verpakking

De ideale plant

Als beginner wilde ik starten met 1 of 2 planten, om te zien of het iets zou worden. Omdat wij niet veel ruimte hebben, besloten mijn vriend en ik te gaan voor iets dat wat kleiner blijft. Het bleek dat wij de perfecte wietzaadjes hadden gekocht bij GoldSeeds! Deze zorgden namelijk voor een plant die snel oogstrijp was en niet bijzonder groot werd. Het resultaat was dus al snel zichtbaar, en bood ons veel plezier. Aan echte liefhebbers zou ik zeker de zaden van GoldSeeds aanraden. Je krijgt namelijk hoge kwaliteit, een mooi resultaat en veel genot voor een gunstige prijs.