Tuinaarde

Een gezonde tuin vergt de beste verzorging. Met de juiste aarde zullen de planten beter ontwikkelen in hun groei. Daarvoor biedt Tuinaarde.nl de beste kwaliteit tuinaarde en potgrond. Je kunt een keuze maken uit verschillende soorten maten en hoeveelheden. Velen zitten met de gedachte dat tuinaarde en potgrond hetzelfde zijn, terwijl er een groot verschil tussen deze twee is.

Wat is tuinaarde?

Het is een mengsel van zand en organische stoffen. Het is heel geschikt voor het opvullen en verhogen van uw tuin. Het is zwaarder dan potgrond en laat minder lucht en water toe. Het is dan niet ideaal voor het planten van plantjes, omdat de wortels hierdoor niet goed kunnen groeien. Daarnaast is de hoeveelheid zuurtegraad ook niet geschikt voor planten.

Het is bedoeld om door de grond van uw tuin te mengen en daardoor de bodemstructuur te veranderen. Wij hebben biologische tuinaarde in voorraad. De biologische aarde bevat de benodigde organische stoffen die nodig zijn om uw tuin aan te leggen. Dus helemaal geen kunststoffen. Een ander voordeel hiervan is dat u geen verlies lijdt aan deze aarde, omdat het voor een jaar lang is te gebruiken.

Wat is potgrond?

Potgrond is bestemd voor het bemesten van uw bloemen en planten. Deze grond is rijk aan heel veel voedingsstoffen die goed zijn voor de planten. In potgrond komen veen, zand, kalk, meststoffen, boomschors, kokos en compost voor. Potgrond kunt u voor zowel binnen als buiten voor uw planten gebruiken.

Door de unieke samenstelling kan potgrond heel goed water en lucht vasthouden, waardoor de planten snel en beter kunnen ontwikkelen. Dankzij de toegevoegde compost en meststoffen hebben uw planten geen bemesting nodig voor de eerste zes tot acht weken. Andere specifieke soorten potgrond kunnen een langdurige werking hebben die je planten tot vijf-zes maanden kan voeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *