Tuinschilderij

Waarom zou je alleen in huis Sfeer aan de muur creëren? In onze webshop kan je een mooi tuinschilderij uitzoeken om in de tuin op te hangen. Uiteraard zijn onze schilderijen weerbestendig. Onze canvas prints worden van weerbestendig materiaal gemaakt en zijn kleurvast. Ze verkleuren dus niet als je ze in de zon hangt. Daarnaast kan je het tuinschilderij gerust het hele jaar in de regen laten hangen. Zelfs over een paar jaar blijft het doek mooi van kleur. Jouw neutrale schutting wordt prachtig opgefleurd dankzij een mooi schilderij in de tuin. De schilderijen waaruit je kan kiezen passen echt in elke tuin. Uiteraard kies je zelf welk schilderij je graag aan de muur wilt hangen. Van Schotse Hooglander tot een uitzichtschilderij alles is mogelijk met een beetje sfeer aan de muur. 

Hang een tuinschilderij eenvoudig op in de tuin

Wil je graag een tuinschilderij ophangen? Dit wordt nog eenvoudiger gemaakt door Sfeer aan de muur. Wij hebben namelijk een handig ophangsysteem waarmee je het schilderij kan ophangen. Uiteraard wordt deze direct bij het schilderij geleverd. Je kan het tuinschilderij direct op een stenen muur hangen of aan een houten schutting. Jij bepaalt uiteraard zelf waar je het schilderij gaat ophangen. Het schilderij is vastgemaakt aan een houten frame. Dit maakt het natuurlijk ook een stuk eenvoudiger om het schilderij op te hangen. 


Zorg ervoor dat je tuin sfeervol aangekleed wordt

Een leuke en vooral makkelijke manier om je tuin sfeervol aan te kleden is een tuinschilderij. Je creëert binnen een paar minuten sfeer in de tuin. Het enige wat lastig is dat je een keuze moet maken uit de uitgebreide collectie. Want welk tuinschilderij ga je in de tuin ophangen? Je kan kiezen uit zoveel leuke prints dat het bijna lastig is om echt een keuze te maken. Kies vooral een schilderij dat je mooi vindt en goed bij je tuin past. Je hebt dan een duurzame keuze om in de tuin op te hangen. Je kan zelf je tuinposter helemaal op maat laten maken. Zo bepaal jij op welk materiaal we het schilderij gaan afdrukken en hoe groot het schilderij mag worden. Dit is handig als je een speciaal doorkijkje in de tuin wilt maken. Je hoeft alleen de plek nog op te meten en je kan meteen voor wat sfeer aan de muur zorgen. Bestel direct je eigen tuinschilderij op maat in onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *