Upgrade je tuin

Erger jij je aan je tuin of vind je dat het tijd wordt voor een upgrade. De tuin is een centrale plek in een huishouden, vooral met de zonnige dagen. Een plek om lekker samen te komen met familie en vrienden of alleen met het gezin. Een plek waar je tot rust kan komen en ontspannen. Dan moet je tuin hier wel klaar voor zijn. Met de zonnige dagen voor de deur en de temperatuur die stijgt wordt het de hoogste tijd voor een upgrade. Lees snel verder hoe jij je tuin kunt upgraden. 

Droog zitten in de tuin

Hoe mooi het weer in Nederland ook is, de regen heeft toch vaak de overhand in ons kikkerlandje. Om toch optimaal te kunnen genieten van de tuin is het een slim idee om ervoor te zorgen dat je met de minder mooie dagen ook droog kunt zitten. Een overkapping in de tuin kan hier een oplossing voor bieden. Echter kan een overkapping een hele ingrijpende onderneming worden doordat er veel verbouwd moet worden en ook de ruimte ervoor moet zijn. Je wil niet dat je gehele tuin bedekt wordt voor wanneer wel de zon schijnt. Een zonnescherm zou hier uitkomst op kunnen bieden maar een zonnescherm kan al gauw vies en lelijk worden doordat deze eigenlijk niet nat mogen worden. Een andere optie zou kunnen zijn om een tuinkamer te plaatsen in je tuin. Met een tuinkamer creëer je een mooi plek om te loungen, dineren of om droog te kunnen zitten in de zomermaanden. Tuinkamers zijn open aan de zijkant waardoor je nog een ruimtelijk gevoel behoud en naar eigen wens in te richten. Een aanrader voor iedere tuin. 

Houten bloembakken

Een andere upgrade zijn houten bloembakken. De tijd van saaie plastic bakken is voorbij, wil jij je tuin echt een boost geven dan neem je houten bloembakken. Houten bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren zo is er voor elke tuin wat wils. Wil jij echt opvallen, kies dan voor een houten bloembak met trellis. De hoge achterwand kan leuk gebruikt worden om kleurrijke bloemen doorheen te laten lopen. Een klimop komt hier goed tot zijn recht. 

Tuinmeubels

Wil je naast een mooie tuin er ook lekker bij kunnen zitten? Kijk dan voor een nieuwe tuinset waar jij met het hele gezin aan kan zitten. Ideaal om te eten of te borrelen in de tuin. Mocht je al een tuinset hebben kan een loungeset ook uitkomst bieden om te relaxen in de tuin. Loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren waardoor ze een lange levensduur hebben. Als je zuinig op je kussens bent en deze tijdig binnen legt wanneer het gaat regenen zal je ook hier van lang kunnen genieten. Start vandaag nog met upgraden zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je tuin.