Waar gaat jouw vakantie geld heen?

De maand mei staat voor veel werknemers ook in het teken van vakantiegeld. Extra geld om, hopelijk, leuke dingen mee te kunnen doen. Ga je de tuin aanpakken? Een heerlijke vakantie boeken? Of ga je het huis opknappen? Het kan natuurlijk ook zijn dat je het vakantiegeld moet sparen of zelfs schulden moet aflossen. Wij gaan hieronder in op de tuin, vakantie of huis. 

De tuin aanpakken

De laatste jaren is Mei al een maand met veel zomerse temperaturen. Heerlijk buiten zitten en genieten van de zonnestralen in je gezicht. Maar zit jij wel op je gemak in de tuin? Voldoet de tuin een beetje aan jouw ideaalbeeld of is het nog te rommelig? Je kunt van jouw vakantiegeld kijken naar een overkapping of naar een kunststof tuinhuis. Bij In-Garden.nl vindt je een breed scala aan onderhoudsvrije kunststof producten. 

Vakantie boeken

Je hebt het hele jaar gewerkt en bent nu ook wel toe aan vakantie. Je vakantiegeld is natuurlijk ideaal om hiervoor te gebruiken. Boek een last minute naar de zon. Lekker chillen op het strand? Of ga je juist voor een actieve vakantie? Er is genoeg keuze en zeker last minutes worden steeds aantrekkelijker. 

Huis verbouwen

Misschien sparen jullie al tijden voor een bepaalde aanpassingen in jullie huis. Een dakkapel? Een uitbouwing? Of is de keuken of badkamer toe aan vernieuwing. Vakantiegeld is ideaal voor grotere uitgaven. Maar ook voor relatief kleinere uitgaven zoals een nieuwe bank, televisie of bed is vakantiegeld uitstekend te gebruiken. 

Waar ga jij je vakantiegeld voor gebruiken? Hopelijk kun je het gebruiken voor een mooi doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *