Wat Metalura kan doen om jouw tuin fantastisch te maken

Wil jij meer uit je tuin of buitenruimte halen? Je bent niet de enige. De zomers worden langer en warmer dus steeds meer mensen willen hun tuin uitbreiden om het mogelijk te maken er zo lang als ze willen van te genieten. Ook wanneer het regent of waait. Metalura maakte dat al voor veel mensen mogelijk.

glazen schuifwand

Wat is Metalura?

Metalura is een bedrijf waar allerlei soorten overkappingen voor in de tuin worden ontworpen. Je kunt er terecht voor onder andere:

  • tuinkamers
  • serres
  • terrasoverkappingen
  • balkonbeglazing
  • windschermen

Geloof het of niet maar er zijn nog meer producten waarmee Metalura je kan helpen. Dit zijn echter de meest voorkomende producten. Welke voor jou geschikt zijn hangt van een aantal factoren af.

Wat je wil beschermen

Wil je een dakje boven je terras voor als het begint te druppen? Dan is een terrasoverkapping ideaal voor jou. Als je liever ook uit de wind zit dan kun je windschermen overwegen. Nog een stapje verder? Kies voor een serre of tuinkamer als je volledig droog en uit de wind wil zitten en toch het gevoel wil hebben dat je buiten bent.

Metalura

Tuin of balkon

De mogelijkheden beperken zich ook als we kijken naar de plek waar ze geplaatst worden. Een balkon is natuurlijk heel iets anders dan een terras in de tuin. Op een balkon heb je bovendien vaak te maken met meer wind en regen waardoor materialen steviger moeten zijn en bepaalde duwkracht moeten hebben.