Welke tegels in je tuin?

Het mooiste plekje van het huis is toch vaak de tuin. Een tuin laat zien wie je bent en wat je leefstijl is. Naast dat bloemen en bomen vaak belangrijk zijn, bepalen de tegels in je tuin de sfeer. Tegels kan je op verschillende manieren kopen. Het hangt er maar net vanaf wat je budget is en hoeveel je te besteden hebt aan mooie tuin tegels.

De goedkoopste optie is het kopen van tegels via marktplaats. Je kan vaak gratis overgebleven tegels bij mensen ophalen. Hier hoef je vaak niets voor te doen. Alleen de benzine kosten betalen en een aanhanger regelen om de tegels op te halen. Als mensen geld vragen voor hun tegels is het vaak niet meer dan vijfhonderd euro. Mensen zijn dan allang blij dat ze dan van hun tegels afkomen.

De volgende optie is bij een bouwmarkt of tuincentrum. Het klinkt raar maar je zult opkijken van het aanbod dat ze hebben. Ze verkopen voor een zacht prijsje hun tegels. Het hangt ervan af wat voor tegels je wilt. Neem je siertegels dan is de kans groot dat je een fors bedrag moet betalen, want siertegels zijn prijzig. Dit kan oplopen tot enkele duizenden euro’s. Je kan ook kiezen voor diverse terrasdeuren.  Die hebben ze in standaardmaten of kunnen op maat gemaakt worden, zo sluiten deze mooi aan bij je straatwerk.

De volgende optie is de duurste optie. Je kan naar een speciaalzaak gaan. Hiervoor betaal een rip uit je lijf. Je weet dan wel dat je unieke en mooie tegels hebt. Natuurlijk heb je alles over voor je tuin. Je kan ook de tegels laten bezorgen. Dat werkt ook bij de laatste optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *